3FM nieuws

Nederlandse zanger Waylon tekent bij Motown

  1. Nieuwschevron right
  2. Nederlandse zanger Waylon tekent bij Motown
Waylon heeft als eerste Nederlandse soloartiest een contract getekend bij het Amerikaanse platenlabel Motown.De sound van James en Jason

Wicked Ways is geproduceerd door Martin Terefe en Sacha Skarbek, die eerder samenwerkten met zangers James Morrison en Jason Mraz.

Waylon schreef een groot aantal nummers samen met deze producers en sessiemuzikanten en werkte vervolgens vier maanden aan zijn debuutalbum in London. De cd kwam via Universal uiteindelijk bij Motown terecht.

Trots op Waylon

''Waylon heeft een zeer exceptionele stem en hij is daarbij een uitstekend performer. We zijn erg trots Waylon te verwelkomen als eerste Nederlandse soloartiest ooit op Motown'', aldus Sylvia Rhone, baas van Universal Motown Group.

In goed gezelschap

De Nederlander hoort vanaf nu thuis in een lijstje gigantische muziekgrootheden, zoals Diana Ross, Stevie Wonder en Michael Jackson.

Horen!

Ben je nu verschrikkelijke benieuwd? Nog een paar weken geduld. De zanger, die naar eigen zeggen 'Rock & Soul-muziek' maakt, komt op 7 augustus met zijn eerste single 'Wicked Way'.

Zijn album, Wicked Ways, verschijnt 28 augustus.
Ster advertentie
Ster advertentie