3FM nieuws

Jebroer staat op Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Jebroer staat op Noorderslag

3FM Serious Talent Jebroer kwam 31 oktober langs in MetMichiel en kreeg daar fantastisch nieuws te horen: hij staat op Noorderslag!

Jebroer staat op Noorderslag! Dat maakte Michiel 31 oktober bekend. De rapper was te gast in MetMichiel en liet zijn nieuwste singel 'Omlaag' live horen.

Tim Kamman is Jebroer

De Nederlandse Tim Kimman krijgt bekendheid onder de naam Jebroer. Al vanaf zijn eerste single 'Btje Vliegen Tog' uit 2010 werkt de rapper samen met producer Boaz van de Beatz. Tim mag zich al snel na het verschijnen aansluiten bij Noveau Riche Music. Voor Alziend Oor, het groepsalbum van dit muzikale collectief uit 2011, levert hij vijf tracks.

Jebroer is 3FM Serious Talent met 'Omlaag'

De eerste solo EP van Jebroer genaamd Broederschap kwam in oktober 2013 uit. Een van de nummers van deze EP is 'Omlaag' en daarmee behaalde Jebroer de titel 3FM Serious Talent.

Jebroer brengt EP Broederschap uit

Met Broederschap laat Jebroer zich van een hele andere kant zien. 'Omlaag' lijkt dan ook niet op eerdere singles van Jebroer, zoals 'Brommer'. Het is geen snoeiharde clubtrack, ondanks dat Boaz van de Beatz wel weer de productie op zich heeft genomen. 'Omlaag' is een rustige persoonlijke single.

Zijn platenlabel zegt er het volgende over: "Jebroer spreekt zijn overdenkingen over zijn toekomst uit en beseft dat niets zo vergankelijk is als een carrière als populaire rapper."

Jebroer - 'Omlaag'

Ster advertentie
Ster advertentie