3FM nieuws

Claudia de Breij stopt (voorlopig) met radiomaken

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia de Breij stopt (voorlopig) met radiomaken

Wat zegt ze nu!? Claudia vertelde dat ze voorlopig stopt met het maken van radio en dus stopt op 3FM.

Michiel liet het al een beetje doorschemeren bij de overdracht van de 3FM studio op vrijdag: een historische Claudia D'r Op. Waarom? Claudia liet weten dat ze voorlopig stopt met het maken van radio.

Claudia stopt op 3FM

Jarenlang heeft Claudia radioprogramma's verzorgd op 3FM. Met verve verzorgde ze de laatste jaren de vrijdagmiddag, maar eerder hielp ze je ook de rest van de week door en tien jaar geleden haalde ze geld op voor het Rode Kruis vanuit het Glazen Huis bij de allereerste editie van 3FM Serious Request. Ondertussen sleepte ze een prijzenkast vol aan Zilveren Radiosterren Vrouw binnen.

"Het is letterlijk mooi geweest

"Ik heb het altijd gezegd en dat heb ik ook gedaan toen ik begon bij 3FM: ik wil niet tot mijn veertigste op 3FM zitten. Ik vind dat ik gelijk had. Het is letterlijk mooi geweest," vertelde Claudia.

De laatste Claudia D'r Op

Op 12 december is de laatste uitzending van Claudia D'r Op op 3FM. Dat gaat een feest worden met bijvoorbeeld Typhoon als gast. Wil je nog wat kwijt of suggesties wat ze moet doen voor ze weggaat. Twitter dan met #voorjeweggaat en het komt bij haar aan!

Daarna gaan we vol aan de slag met 3FM Serious Request. In het nieuwe jaar komt Gerard Ekdom op de vrijdagmiddag lunchen.

>> Alles over Gerard Ekdom op de vrijdag lees je hier

Niet het eerste afscheid

In 2007 had Claudia al (bleek tijdelijk) een afscheid bij ons. Deze dag kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, vandaar ook dat BLØF een onverwacht bezoekje bracht aan Claudia en al haar verzoekjes speelde. Tranen met tuiten dus!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie