3FM nieuws

Een onverstandige motorrijder is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een onverstandige motorrijder is Nooit Grappig

In Madrid is een enorme file ontstaan nadat een motorrijder zijn kunstgebit zocht op de snelweg.

Ben je lekker mee! Sta je eindelijk eens niét in de file door de immense drukte, krijg je met een niezende, kunstgebit-dragende mottorijder te maken.

Je gebit snel weg

De motorrijder moest tijdens het ritje niezen en daarbij vloog zijn kunstgebit met behoorlijke snelheid uit zijn mond. De man legde gelijk het verkeer gelijk stil en begon als een bezetene naar zijn gebit te zoeken. De tandjes zeg!

Politieagenten met bek vol tanden

De aanwezige politieagenten stonden wél met hun bek vol tanden en vroegen aan de motorrijder waarom hij het verkeer stillegde. Hij verklaarde dat hij zijn gebit kwijt was na de niesbui. Uiteindelijk werd de man naar de pechstrook geleid en loste de file zich op. Het is nog onduidelijk of de man zijn gebit terug heeft gevonden.

Geef jouw Nooit Grappig door!

Een tandje bijzetten op de motor is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws bedenken? Laat het ons weten in een app'je of natuurlijk in een reactie onder dit bericht. Je kunt je Nooit Grappig schrijven óf inspreken. Horen we jou vanmiddag op de radio?

>> Een app'je sturen kan rechtsboven op de homepage, via 3fm.nl/live of via je mobiel (inspreken kan alleen via de 3FM-app op je mobiel)

Ster advertentie
Ster advertentie