3FM nieuws

Michael Jackson brengt nieuwe single uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Jackson brengt nieuwe single uit

Michael Jacksons single 'Love Never Felt So Good' featuring Justin Timberlake werd donderdag 1 mei geprimeurd tijdens de iHeartRadio Music Awards.

'Love Never Felt So Good' is afkomstig van Michael Jacksons postuum album Xscape en werd donderdag 1 mei tijdens het iHeartRadio Music Awards geprimeurd. Op de track is ook Justin Timberlake te horen.

'Love Never Felt So Good' staat op Xscape

Michael Jackson en Paul Anka schreven het nummer 'Love Never Felt So Good' in 1983, in dezelfde periode dat het beroemde nummer 'This Is It' werd opgenomen. Het liedje is nooit officieel uitgebracht, maar verschillende producers hebben de track in een nieuw jasje gestoken. Op 13 mei verschijnt een gloednieuw album met acht nooit eerder uitgebrachte tracks van Michael Jackson. De plaat heet Xscape. De tracklist van de plaat is al bekendgemaakt.

Première op iHeartRadio Music Awards

iHeartRadio kondingde donderdag 1 mei via Twitter aan dat Michael Jacksons nieuwe song op de Awards zou worden geprimeurd. Men dacht eerst dat Justin Timberlake zelf op het podium zou verschijnen, omdat hij diezelfde dag de albumcover van Michael Jacksons nieuwe plaat op zijn Instagram-kanaal postte. Bovendien is hij in het liedje te horen. Maar in plaats van Justin Timberlake, verscheen Usher op het podium om zijn 'Michael Jackson moves' te showen.

Giel draait 'Love Never Felt So Good'

Giel belde vrijdag 2 mei met de grootste Michael Jackson-fan in Nederland: Natasja. Zij wist nog helemaal niets van de nieuwe MJ-track en dus draaide Giel 'Love Never Felt So Good' voor haar. Beluister de track én de mening van Natasja hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie