3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Jacob Banks speelt 'By Design' akoestisch in de 3FM Live Box

foto: still van het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. Jacob Banks speelt 'By Design' akoestisch in de 3FM Live Box

Jacob Banks is nog maar net bijgekomen van een uitverkochte show in de Maassilo in Rotterdam, maar vanochtend was hij alweer te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Hier speelt hij een akoestische versie van zijn single 'By Design' in de 3FM Live Box.

Lies About The War

In augustus bracht Jacob Banks zijn nieuwste album Lies About The War uit. Dit is het eerste album van de Britse zanger sinds Village uit 2018. "Het gaat over hoe soldaten die terugkeren uit de oorlog uitgebreide verhalen vertellen over wat er allemaal is gebeurd," vertelt Banks tegen 3FM-dj Wijnand Speelman voorafgaand aan zijn optreden in de 3FM Live Box.

Het nummer 'By Design' is de drijvende kracht achter het album van Banks. Zijn vorige single 'Just When I Thought', bracht hij in maart uit. In de 3FM Live Box verzorgde hij vandaag een prachtige akoestische versie van die eerste. Check hieronder hoe dat klonk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitverkochte shows

Banks deed dus eerder al een show in Rotterdam, maar er zitten nog meer concerten aan te komen. Zo staat de Britse zanger vanavond in de Melkweg in Amsterdam, morgen in Antwerpen om vervolgens daarna weer terug te keren naar de popzaal in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie