3FM nieuws

ICYMI: Coldplay krijgt advies van Bruce Springsteen, bepaal de titel van Kanye's nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Coldplay krijgt advies van Bruce Springsteen, bepaal de titel van Kanye's nieuwe album

Een verse dag met vers muzieknieuws! Je vindt het hier in de In Case You Missed It.

16.30 uur: Bepalen Kim's Twittervolgers de naam van Kanye's nieuwe album?

Kanye West brengt op 11 februari z'n nieuwe album uit, maar heeft één probleem: de naam. Vorig jaar maart zei hij nog dat de nieuwe plaat So Help Me God ging heten, maar twee maanden later veranderde hij 't naar Swish. En vorige week werd het ineens Waves, maar daar kreeg 'ie dan weer heel veel kritiek op. Onder andere van Wiz Khalifa, wat tot een fijne twitter-fittie leidde. Gelukkig is daar liefje Kim Kardashian, die het lekker simpel oplost met een polletje. Welke naam vind jij het leukst?

13.15 uur: Gaat Harry Styles weg bij 1D?

Paniek onder Directioners: Zayn Malik was al weg en nu lijkt het er op dat ook Harry Styles solo gaat. Hij heeft tegen Billboard gezegd dat hij en het management van de groep 'uit elkaar' zijn. Of 'ie wel bij het platenlabel (die van Simon Cowell) blijft, is nog de vraag. Bronnen zeggen van niet, omdat hij zich volgens hen op z'n solo-carrière wil richten. Dus geniet nog even van de jongens, zolang het nog kan:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

[ AFBEELDING MIST ]

11.30 uur: Tame Impala op je teevee

Als je in Frankrijk woont, dan. De Australische band zit middenin hun Europese tour en daar hoort ook hier en daar wat promo bij. Ze speelden 3voor12 Song van het Jaar 'Let It Happen' tijdens de tv-show Le Grand Journal, naast 'The Less I Know The Better' en 'Feels Like We Only Go Backwards'.


Nog even nagenieten van hun show in de HMH van vrijdag 29 januari? Dat kan met deze prachtige foto's van Ben Houdijk!

9.20 uur: The Boss geeft Coldplay advies voor optreden tijdens Super Bowl

Chris Martin heeft onthuld dat The Boss advies heeft gegeven ter voorbereiding op hun Super Bowl halftime gig volgende week. De Super Bowl is één van de belangrijkste sportevenementen in de US of A waar zo’n 100 miljoen (!) mensen naar kijken.

Chris: "Hij zei: 'Je moet elke noot precies raken man, twaalf minuten. Het is niet lang, maar wel lang genoeg om indruk te maken als je het goed doet!’"

Niet alleen The Boss gaf Chris Martin en zijn muzikale vrienden advies. "Ook mijn dochter Apple gaf me advies. 'Ben je zenuwachtig, pap?' vroeg ze. 'Natuurlijk', zei ik. 'Pap, maak je maar geen zorgen. Het ergste wat kan gebeuren is dat het misgaat en ze er een internet-meme van maken. Over een maandje is iedereen het weer vergeten."

Kijk, dáár heb je wat aan. Zien hoe de vier Britten zich voorbereiden op de halftime show? Dat kan hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie