3FM nieuws

Nachtmiss Marisa veilt vibrator

  1. Nieuwschevron right
  2. Nachtmiss Marisa veilt vibrator
De vraag "Mag je een vibrator verkopen op veilingsites?" nam afgelopen woensdag voor nachtmiss Marisa een vreemde wending. LeesTijdens haar uitzending van woensdag 4 mei rees bij Marisa de vraag of veilingsites er eigenlijk een beleid nahouden op het aanbieden van vibrators. Deze vraag werd al gauw beantwoord toen Marisa besloot om haar eigen (defecte) vibrator aan te bieden op marktplaats. Binnen twee uur was de advertentie - ' Te Koop: weduwetrooster, zit nog in de doos' - van de site verwijderd. Onderzoek geslaagd zou je zeggen.

Een oplettende luisteraar had echter wel oren naar dit aanbod en liet Marisa meermalen weten wel geïnteresseerd te zijn in haar trillende schoenlepel. Hij bood haar in eerste instantie 1000,- euro, maar het bod liep uiteindelijk op tot maar liefst 5000,- euro!

Moreel dilemma. Het geld zou ze mooi kunnen overmaken voor Darfur en een nieuwe vibrator is gauw gekocht. Moet Marisa op dit aanbod ingaan?

Lees meer over deze radiot(h)riller op de site van de nachtmiss.Nachtmiss Marisa is iedere werkdag te horen tussen 04.00 en 06.00 uur.
Ster advertentie
Ster advertentie