3FM nieuws

Caro Emerald geïnspireerd door Sugababes

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald geïnspireerd door Sugababes

Caro Emerald is terug! Dinsdagochtend 28 april - the day after - kwam ze langs bij Giel om haar nieuwe single live te laten horen. Spannend!

Nieuwe muziek uitbrengen altijd weer spannend

Met haar debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor lanceerde Caro Emerald in 2010 meteen een internationale carrière. Twee jaar later volgde The Shocking Miss Emerald en ook die plaat werd een internationaal succes. Dat levert natuurlijk hoge verwachtingen voor haar nieuwe werk op. Caro bracht 22 april haar nieuwe single 'Quicksand' uit. Voor fans goed nieuws: hij klinkt weer ouderwets als Caro Emerald. Het uitbrengen van de eerste single van deze nieuwe plaat voelt voor de zangeres alsof het haar allereerste single is. Een beetje alsof je voor de eerste keer naar de middelbare school gaat. De zangeres stond (zonder kater!) op dinsdagochtend bij Giel op De Speelplaats om de track live te spelen.

Caro Emerald en Sugababes mash-up

Het viel Giel op dat 'Quicksand' wel iets weghad van het nummer 'Hole In The Head'. En dat bleek niet geheel toevallig. Caro had ter inspiratie voor de sound van haar nieuwe nummer naar deze track geluisterd. Ze deed live nog een mash-up!

Caro Emerald - 'Quicksand' LIVE

Caro Emerald - 'Style' LIVE

Luister elke werkdag van 06.00 - 10.00 uur naar Giel

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie