3FM nieuws

3FM BPM beats all...

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM beats all...
Ook dit weekend zit je weer goed bij 3FM BPM. Van zaterdag 19:00 uur tot en met zondag 07:00 uur hoor je alleen de beste beats, de heetste clubs en de leukste DJ´s op 3FM! Hier volgt een overzicht van de gasten en locaties.{l}Ministry Of Beats{/l} van {l}Edwin Diergaarde{/l} trapt af om 19:00 uur met de volgende DJ's: Lacroix, Sandstorm en Don Diablo. Verder de Fresh 40 (Hollands #1 dancechart), Dress 4 succes, de nieuwe floorfiller en toegang tot de beste feesten. Horny DJ's pumpin' Beats, oftewel, Ministry of beats.

Om 23:00 start {l}Job de Wit{/l} met zijn {l}3VOOR12BPM{/l} waarin alleen de nieuwste muziek wordt gedraaid. Luister en wees op de hoogte.

Zondagochtend 01:00 uur is het de beurt aan {l}Dancetination Live!{/l}, en wat voor beurt. Dancetination Live! komt zaterdagnacht tussen 1 en 4 live vanuit de Winkel van Sinkel in Utrecht waar Club Risk’s Southern Comfort Zone plaatsvindt. Niemand minder dan Kerri Chandler (New York), zanger Ron Carroll (Chicago) en Roog zullen de radio-golven hoog over de luisteraar heenstorten. Als het mee zit, wordt in het laatste half uur van Dancetination Live! Hardsoul’s wereldhit Back Together featuring Ron Carroll live ten gehore gebracht. Deze wereldpremière mag je niet missen!

Vaste afsluiter van de 3FM BPM is {l}Weekender{/l} met {l}Mick Boskamp{/l}. Kom je terug van een feest (en er zijn wat top-parties dit weekend verspreid over Nederland), dan raden we je aan om onderweg af te stemmen op 3FM. Bijgestaan door wereld-Dj Eric de Man en Tj (Technical Jockey) Paul Rabbering zet Mick dit keer onze export-trots {l}Ferry Corsten{/l} in het zonnetje. Niet alleen is Ferry’s album The Right Way de Compact Dance van de week, maar ook is het laatste uur van Weekender gereserveerd voor een exclusieve 60-minuten mix van de succesvolle Dj uit Rotterdam. Dat wordt lang uitslapen op zondag…
Ster advertentie
Ster advertentie