3FM nieuws

Deze week bij Giel aan het ontbijt

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze week bij Giel aan het ontbijt

Elke week heeft Giel leuke gasten in zijn ochtendshow. Deze week: Vinnie Who, Dewi, Selah Sue, F en Crystal Fighters

Op weg naar je werk, lekker bij het ontbijt of lui vanuit bed. Giel hoort bij jouw ochtend, hoe je hem ook beleeft. En om jou de dag optimaal te laten beginnen, nodigt Giel elke week de meest uiteenlopende muzikale gasten uit voor een live optreden.

Grote namen in 2011

Zo heb je alleen in 2011 al kunnen genieten van De Staat, White Lies, Marike Jager, Within Temptation, Hooverphonic en Jacqueline Govaert, om maar wat namen te noemen.

Deze week is het natuurlijk niet anders!

Vinnie Who

De maandag bracht al de elektronische sound van Vinnie Who. Een naam om in de gaten te houden. Op geheel eigen wijze leverde hij een soulvolle versie van Barbara Streisand af.

Dewi

De dinsdagochtend was gereserveerd voor Dewi. Het is alweer 8 jaar geleden dat we voor het eerst van haar hoorden in het tv-programma Idols. Jarenlang kleefde deze naam aan Dewi. Maar met haar nieuwe album Power Of Now en haar optreden bij Giel geeft ze duidelijk aan van deze opdruk verlost te zijn.

Selah Sue

En gisterochtend is Giel verliefd geworden op Selah Sue. Natuurlijk dankzij haar prachtige verschijning en heerlijke, Vlaamse tongval, maar niet in mindere mate om de schitterende muziek.

F

Maar dan zijn we nog niet klaar. Vanmorgen hoorde je de het funky geluid van de Haagse rockers F. Snelle raps, lekkere basloopjes, strakke drumpartij, een geslepen gitaar en een prettige zang met een rauw randje. Dan denk je niet gelijk aan Lady Gaga. Toch leveren de heren van F een prettige cover van 'Baby I Was Born This Way'.

Crystal Fighters

En op vrijdag wordt het gezellig dansen met Crystal Fighters. De combinatie van Spaanse en Engelse invloeden zorgt voor een vrolijk elektronische geluid dat garant staat voor een glimlach. Giel is al fan vanaf het eerste uur en verheugt zich dan ook al weken op deze vrijdagochtend.

>> Giel heeft er al zin in. Jij ook? Luister dan elke ochtend naar Giel tussen 06:00 en 10:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie