3FM nieuws

Zo volg je Best Kept Secret via 3FM

foto: Best Kept Secret
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je Best Kept Secret via 3FM

Inmiddels is het festivalseizoen van 2024 echt begonnen en is het komend weekend tijd voor één van de mooiste: Best Kept Secret. En dat betekent dat je via je favoriete festivalzender 3FM natuurlijk kunt meegenieten van alle acts en andere festiviteiten op het terrein in Hilvarenbeek.

Dit jaar kun je genieten van onder andere Disclosure, Paolo Nutini en Justice en subheadliners als Vince Staples en St. Vincent. Daarnaast is er natuurlijk ook veel te ontdekken aan nieuw talent, zoals Hiqpy en 3FM Talent Néomi. Check anders ook vooral het 3voor12-artikel met 14 tips voor Best Kept Secret.

(Ook onze eigen 3FM-dj Vera Siemons staat op de line-up dit jaar met haar mede-jock Liza van den Brink op The Floor (gehost door allround dj-legende St. Paul).

3FM x BKS

3FM-dj Vera Siemons is jouw ogen en oren op het terrein en doet verslag van alles wat daar gaande is. Daarnaast hoor je op 3FM de tofste livemuziek uit, met als klap op de vuurpijl de hele show van Disclosure op vrijdagavond vanaf 22:30 uur.

Geniet dit weekend dus mee van Best Kept Secret 2024 via je radio of via 3FM.nl/live. Hou ook dit artikel in de gaten voor updates over eventuele liveshows.

Voor alle recensies check je natuurlijk de vrienden van 3voor12 via de link. Dus luister dit weekend naar 3FM en mis niks van Best Kept Secret 2024.

De VoorAan Festivalgids met Jamie en Olivier - De VoorAan Festivalgids

3FM X Festivals

Wil je nou echt helemaal niets missen rondom alle festivals waar 3FM ook aanwezig is? Check dan vooral de verzamelpagina via deze link. Hier vind je alle informatie, updates en natuurlijk fijne festivalcontent!

Ster advertentie
Ster advertentie