3FM nieuws

Het 3FM Solar Opbouw Team!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het 3FM Solar Opbouw Team!
Op de radio hebben we de afgelopen tijd mensen opgeroepen om mee te helpen met de creatieve invulling van de 3FM-tent. Dat hebben we geweten! We zijn overstelpt met mailtjes van de creativo’s onder jullie. Na een strenge selectie hebben we een team samengesteld dat op 10, 11 en 12 augustus druk bezig is geweest met de 3FM-tent op Solar! De teamleden stellen zich nog even voor:


De groepsfotoTerug naar Solar Algemeen/>












. . . . . . .
TEAMCAPTAIN
Naam:
Willem van Vliet
Leeftijd: 26
Uit: Leiden
Bezigheden: "...begonnen als IT specialist maar vond het al snel erg saai. Ben me daarom meer gaan storten op meubelmaken, interactieve installaties maken en ben gestart met de opleiding MediaTechnology. Ik organiseer al vanaf mijn 18de met wat vrienden underground dansfeesten. Hier bedenk ik meestal een deel van de aankleding en kan ik mijn verzameling lichteffecten weer eens gebruiken. Uit dit concept is de jongerengroep Cel7 gestart, waar ik een van de kernleden van ben. Verder ben ik nu bijna 2 jaar docent op de Haagse Hogeschool bij de afdeling Informatica."
Solar: "We gaan met heel beperkte middelen de mooiste, gekste en meest trekkende dingen bouwen! Het opzetten van een interactieve hoek waar bezoekers en artiesten samen aan een ’produkt’ kunnen werken lijkt me geweldig.






. . . . . . .
Naam:
Remon Geeve
Leeftijd: 25
Uit: Rotterdam
Bezigheden: "Een van mijn hobbies is filmen en het bewerken van de opnames. Ook werk ik graag met Adobe Illustrator en Photshop om een beetje te ontwerpen voor de lol. Ik heb dan ook het Grafisch Lyceum gedaan. Kunstschilderen mag ik ook graag doen en zo af en toe ga ik naar de sportschool om fit te blijven. Muziek speelt een grote rol in mijn leven."
Solar: 3fm is echt en dat beseffen nog te weinig mensen. Daar zou ik iets aan willen doen. De 3FM Stage moet een knal podium worden zodat de mainstage in het niet valt!








. . . . . . .
Naam:
Alinda van Helden
Leeftijd: 17
Uit: Wijk en Aalburg
Bezigheden: Muziek combineren met kunst. Dat is mijn ultieme droom. Ik ben groot muziekfreak en luister van alles, van Kate Bush tot Beyoncé, van Novastar tot Beef. Ik ga dan ook graag naar festivals, vooral festival Mundial is favoriet. Ook wil ik zo veel mogelijk weten van kunst. Ik zit nu in mijn eindexamenjaar VWO, en ik wil hierna kunst cultuur en media gaan studeren.
Solar: De 3FM Stage moet een plek worden waar iedereen iets kan vinden wat hem of haar aanspreekt. Dus niet te soft en niet te onbereikbaar. Steekwoorden: open, indrukwekkend, massaal, maar met oog op detail, modern, grootmoeders haakwerk, verbazing, kippenvel, rijkdom.











. . . . . . .
Naam: Rob Boesten
Leeftijd: 22
Uit: Geleen
Bezigdheden: Ik doe momenteel de opleiding sociaal juridische dienstverlening en begin in september aan mijn 2de jaar. Verder werk ik bij DSM. Mijn hobbies: Daphne, de huisdieren, internetten, koken en muziek. Ik hou vooral van Techno en Trance. Daphne en ik zijn al naar Sensation White en Black, Innercity, Trance energie, Mysteryland Dance, Valley Extrema in en outdoor, Shockers etc… geweest.
Solar: 3FM moet gewoon even flink gaan knallen!












. . . . . . .
Naam: Daphne Neutelings
Leeftijd: 23
Uit: Geleen
Bezigheden: Ik werk als verzorgende C bij de thuiszorg: leuk werk, maar wel zwaar! En omdat ik dit niet tot mn 65ste wil blijven doen, ga ik weer naar school: in september start ik met de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Mijn hobbies: Rob, de huisdieren en muziek natuurlijk! Ik ga meer voor de Trance en op z`n tijd ook wel wat hard core. Verder houd ik ook wel van nederlandse muziek zoals Direct, Kane, Blof, Anouk en noem maar op…
Solar: We gaan met veel plezier mee bouwen aan de 3FM stage!












. . . . . . .
Naam: Katrien van Eijck
Leeftijd: 27
Uit: Rotterdam
Bezigheden: Ik ben Industrieel (produkt) ontwerper, afgestudeerd in Taiwan met een "smartphone", erg leuk. Op dit moment werk ik bij Reikon, een bedrijf dat technische producten voor de scheepvaart levert. Ik heb wel eens partypics op een feest gemaakt, kvind het leuk om te klooien met foto’s en filmpjes, en natuurlijk ga ik zelf vaak naar feesten. Vooral techno (awakenings) & electro (felix da housecat) vind ik tof.
Solar: Het lijkt me geweldig om met allemaal creatievelingen een tof idee te bedenken/maken! Ik denk: knal, zilver, paars, rond, retro, beweging, apart, 70’s, mensen en organisch.












. . . . . . .
Naam: Koen de Brabander
Leeftijd: 24
Uit: ’s - Hertogenbosch
Bezigheden: Werken, vooral veel werken. Ben service technicus en tekenaar werkvoorbereider in de koeltechniek. Technisch op alle gebieden en kan bijna alles. Ik heb ervaring in het opzetten van evenementen op klein en middelgroot niveau. Sportief, met name de wat extremere sporten zoals downhill mountainbiken en outdoor sports. Ik hou van pop rock en dance muziek.
Solar: Laten zien dat het een weekend is dat het door zijn concept, eenvoud en grootte een super leuk festival wordt !












. . . . . . .
Naam: Lisa Kortman
Leeftijd: 20
Uit: Zoeterwoude
Bezigheden: Ik heb mn diploma Sociaal Pedagogisch Werk en heb een baan op een Buitenschoolse opvang met kinderenvan 4 tot 12 jaar. Verder ben ik fotografe: ik maak vooral bandfotos en ga dus veel naar concerten of festivals. Ik ben ook programmeur, heb een tijdje lichttechniek gedaan voor bands en ik ben assisent van een geluidstechnicus! Ik maak mn eigen kleding en geef les in buikdansen.
Solar: We gaan de 3FM tent van buiten af zo spannend maken en zorgen dat de festival-gangers die er eenmaal in zijn, er niet meer uit willen!










. . . . . . .
Naam: Tibbe Warnier
Leeftijd: 32
Uit: Amersfoort
Bezigheden: In mijn dagelijks werk, ben ik in een theater geluid en licht technicus. Verder ben ik een licht studio voor voorbereidend werk als programmeur en designer begonnen. Ik ben in het verleden werkzaam geweest als decor / stand bouwer op evenementen.
Solar: We gaan de tent van 3FM op een spectaculaire manier licht en vorm geven, door meer te doen dan een lamp aan het plafond te hangen!. . . . . . .
/>
Ster advertentie
Ster advertentie