3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

3FM-dj Eva Koreman doet mee aan De Verraders Halloween

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Eva Koreman doet mee aan De Verraders Halloween

Dat maakte ze vanochtend bekend bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM. Eind september kun je op Videoland weer kijken naar het speciale Halloween-seizoen van de serie.

De Verraders Halloween

Mocht je het programma niet kennen; het is gebaseerd op het beroemde spel ‘Weerwolven’. Een groep deelnemers komen samen voor een spannend spel waarin ze een grote zilverschat kunnen winnen. Maar drie van hen willen de schat niet delen en worden ‘verraders’. Aan de overige kandidaten om ze te ontmaskeren.

Eva, Faberyayo en Bokoesam

De grote vraag is: welke bn'ers doen eraan mee? Mediajournalist Rob Goossens was al bekend, maar vanochtend bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow zijn er nog drie extra namen aan het lijstje toegevoegd. Niemand minder dan Pepijn Lanen (Faberyayo), Bokoesam en onze eigen Eva! Rob en Wijnand belden haar vanochtend.

Eva: "Dit programma haalt het slechtste en het beste in mensen naar boven. Het is een mindfuck waarbij het even duurt voordat je weer normaal bent als je terugkeert naar het normale leven."

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf 30 september kun je op Videoland of ‘s avonds op RTL 4 kijken naar het nieuwe speciale Halloween-seizoen van ‘De Verraders’.

Ster advertentie
Ster advertentie