3FM nieuws

Dit weekend in Dancetination Live! en Weekender

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit weekend in Dancetination Live! en Weekender
In het sluitstuk van de BNN nacht op 3 FM BPM, kun je non-stop genieten van de residents Eric de Man en DJ Jefferson, die hun beste clubtunes aan elkaar mixen. De heren vermaken je met de nieuwste en vetste danceplaten. In het laatste uur hebben we weer een exclusieve mix van een topjock, deze week is Didiér Stijn (zie foto) onze speciale gast. Stijn draait pure House muziek, is wars van trends en is regelmatig te horen en te zien in o.a. Club Stalker, Chemistry en op de Getaway feesten. We zijn daarom erg blij, dat hij speciaal voor Weekender een 60 minuten durende topmix wilde maken.

Dancetination Live! (elke zaterdagnacht van 1 tot 4) is deze zaterdag te gast op het Sell-Out feestje in de Amsterdamse club More. Club Risk en DJ Marcella (zie foto) organiseren daar hun maandelijkse party.

Marcella is een van de weinige vrouwelijke topdj’s van Nederland, ze draait door het hele land en is overal een graag geziene gast. Deze week ontvangt ze de jonge, veelbelovende dj Delacruz, die we o.a. kennen van zijn residency in BED (Hotel Arena). Hij draait de lekkerste funky House tunes en zal samen met Marcella de More op zijn kop zetten.

Website: BNN

Ster advertentie
Ster advertentie