3FM nieuws

3voor12: Vanavond BØRNS live op de Speelplaats bij Roosmarijn!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12: Vanavond BØRNS live op de Speelplaats bij Roosmarijn!

Je kent BØRNS van zijn hits '10.000 Emerald Pools' en 'Electric Love'. Morgen presenteert 3voor12 zijn show in Amsterdam, maar je hoort hem vanavond eerst in 3voor12 Radio.

(Foto: Rob Jansen)

"All I neeeeeeeed is yououououou": je hebt Garett Borns a.k.a. BØRNS ongetwijfeld weleens op 3FM voorbij horen komen met '10.000 Emerald Pools': het nummer werd eerst 3voor12 Single van de Week en schopte het daarna tot 3FM Megahit.

Aanstekelijk

Ook het aanstekelijke 'Electric Love' wordt momenteel geregeld gedraaid op 3FM. Debuutalbum Dopamine kwam afgelopen maand uit. Morgen presenteert 3voor12 zijn show in het geheel vernieuwde Q-Factory, het opkomende poppodium in Amsterdam-Oost waar steeds meer geprogrammeerd wordt. Maar vanavond speelt BØRNS eerst nog in 3voor12 Radio. Verwacht vanmiddag ook een interview met BØRNS op de site van 3voor12.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zowel zwijmelen als laten dansen

De Amerikaanse singer-songwriter Garett Borns, zoals BØRNS eigenlijk heet, was de nummer 2 in de SXSW top 40 van 3voor12 ("BØRNS kan zowel zwijmelen als de meisjes laten dansen") en deed ook op Down The Rabbit Hole vroeg op de middag goede zaken met zijn mix van zomerse Californische pop, glamrock en electropop.

Op zijn tiende was Borns een professioneel goochelaar, inmiddels tovert hij een lach op je gezicht met zijn muziek, een soort kruising tussen MGMT, Foster The People en een scheut T. Rex - of onze eigen Jett Rebel natuurlijk. Luister vanavond naar 3voor12 Radio om het zelf mee te maken!

Verder op 3voor12:

Ster advertentie
Ster advertentie