3FM nieuws

BuZz verkiest Congierge 2005

  1. Nieuwschevron right
  2. BuZz verkiest Congierge 2005
Conciërge Germ van der Sluis van CSG Liudger uit Drachten is zondagavond in het NCRV-programma BuZz op 3FM verkozen tot Conciërge van het jaar 2005.Prijzen
Naast deze titel won hij De Gouden Sleutelbos, een nieuwe fiets én kaartjes voor een concert naar keuze in zaal Tivoli in Utrecht voor zichzelf en zijn campagneteam.

Conciergevaardigheden
De scholieren uit het campagneteam ontvangen allen een MP3-speler. Germ liet in de live-uitzending de andere twee finalisten, Inne Bilker van het Dockinga College en Henry van Houtum van het Jacob-Roelandslyceum, achter zich. De finalisten werden getest op hun vaardigheden als conciërge. Wat doe je bijvoorbeeld als het heel warm is in het klaslokaal, er een brandje ontstaat of leerling van de trap is gevallen?

Doodnerveus
Conciërge Germ van der Sluis voelde tijdens de twee uur durende uitzending dat het er deze keer echt om ging. Tijdens de uitzending, twintig minuten voordat hij werd bekroond als Conciërge 2005, was hij doodnerveus, zo gaf hij aan. “Ik voelde dat de spanning groter werd en het begon toch wel te kriebelen.” De prijs aan Van der Sluis werd uitgereikt door de Conciërge van het jaar 2004, Klaas Otten. Van der Sluis: “Ik wil vooral mijn campagneteam bedanken dat mij zover in de finale heeft weten te krijgen.”

500 concierges
De verkiezing werd georganiseerd door het NCRV radioprogramma BuZz op 3FM en door de website Scholieren.com. 500 conciërges hebben gestreden om de titel ‘Conciërge 2005’ en 35.000 scholieren hebben hun stem uitgebracht via de bijbehorende website.

Kijk op de website www.concierge2005.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie