3FM nieuws

Sharing the love met Dotan

  1. Nieuwschevron right
  2. Sharing the love met Dotan

We dachten het al, maar we weten het nu zeker: 3FM-luisteraars zijn lieverds.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Het is alweer december. De maand van Sinterkerst en Nieuw. Overal feestjes, overal etentjes, overal redenen om eens een keer extra lief voor elkaar te zijn. In die spirit vroegen we jullie wie er nu écht een fijne avond uit verdiende, en wat een mooie verhalen kwamen er binnen!

Deze vijf gelukkige winnaars mogen kaarten cadeau doen voor Dotan in de Ziggo Dome, aan iemand die het volgens hen hard verdient. Jaja, die Dotan. A gift that keeps on giving ;)

"Ik zou de kaarten geven aan mijn vriendin Ineke. Wij hebben elkaar 27 jaar geleden ontmoet op zwangerschapsgymnastiek. Sindsdien komen we met het clubje ongeveer elke 2 maanden bij elkaar om bij te kletsen. Zo is er al veel lief en leed gedeeld. Ongeveer 2 jaar geleden is er borstkanker geconstateerd bij Ineke. Ze is geopereerd en heeft al heel wat behandelingen gehad, maar beter zal ze niet meer worden. Ze bleek ook nog eens sterk allergisch te reageren op de chemokuur. Dan zit ook werkelijk alles tegen...

Tot nieuwjaar heeft ze even geen behandelingen om weer aan te sterken en wat bij te komen. Je begrijpt ze heeft een heel zware tijd achter de rug, en zeker ook nog te gaan. Om haar een beetje op te peppen gun ik haar van harte een fijne avond bij Dotan in de Ziggo Dome!"
- Corry

"Ik zou de tickets willen geven aan mijn biologiedocente, omdat zij heel erg van concerten, onder andere van Dotan, houdt. En ze luistert, net als ik, heel graag naar 3FM. En ze is gewoon de tofste lerares van de hele school, ze is altijd zo relaxt en ze geeft je nooit meteen straf, maar ze geeft je de kans om uit te leggen waarom je iets gedaan hebt en ze helpt je om er aan te werken. In tegenstelling tot vele andere docenten.

Ik gun het haar gewoon zo erg, omdat zij ook de enige is die me een tweede kans geeft als ik iets fout gedaan heb. Of als ik door mijn vele ziek zijn (door mijn medische problemen) een toets wat minder goed gemaakt heb omdat ik uitleg gemist heb, dan mag ik 'm van haar altijd herkansen. Van andere docenten mag dat dan vaak niet. Ze is gewoon de beste docent die ik ooit gehad heb!"
- Romy

"Ik zou deze kaarten aan mijn vrienden Tim en Willemijn willen geven. Nadat Tims moeder in februari de diagnose kanker kreeg is het ontzettend snel achteruit gegaan en hebben we haar in mei begraven. Een moeilijke dag om je vrienden zo verdrietig te zien, maar een mooie dag omdat Tims moeder het zelf zo bedacht had: in het bos waar Tims ouders ook trouwden met Dotans muziek op de achtergrond.

Inmiddels gaat het goed met hen en pakken ze hun eigen leven weer op. Een avond uit op de 21e, de dag dat Willemijn 30 wordt, zou een mooie afsluiter zijn van dit jaar. Ik gun het ze heel erg en ik weet zeker dat ze het ontzettend leuk zouden vinden."
- Nienke

"Ik zou de kaarten aan mijn vader en moeder geven. Ze hebben namelijk een best druk leven: vier dochters opvoeden, waar er drie zo rond de puberteit zitten en een beetje doen wat ze zelf willen. Een eigen zaak waar er veel extra uurtjes in komen te zitten, en ook komt de verbouwing van ons huis er aan. Als ik deze kaartjes win, wil ik laten zien hoeveel ze voor ons betekenen en ze een keer een avond laten genieten zonder al die dingen."
- Anne

"Mijn allerliefste en sterkste tante! Acht jaar geleden heeft zij haar zoontje van negen verloren, volop in de bloei van zijn leven. Ras entertainer en voetbalfanaat. Vorige jaar is er bij haar een weinig voorkomende vorm van kanker gevonden en laatst heeft ze te horen gekregen dat ze nieuwe uitzaaiingen heeft. Nu weet ik dat ze heel graag hier naar toe had gewild, maar helaas heeft ze geen kaarten kunnen krijgen. Daarom gun ik haar dit nóg meer! Ze verdient het om nog een keer te mogen genieten van zulke mooie live muziek!"
- Petra

Ster advertentie
Ster advertentie