3FM nieuws

Ariana Grande wordt nat door Mac Miller

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande wordt nat door Mac Miller

Ja, nu hebben we je aandacht wel he? Viezerik ;) Ariana en Mac zijn al een tijdje samen en hebben nu de video voor hun track 'My Favorite Part' uitgebracht. En die is behoorlijk zoet, romantisch én ja, nat dus.

Je hebt gewone verliefde stelletjes en je hebt verliefde stelletjes die hun liefde graag in je gezicht smijten. Ariana en Mac zijn een stelletje uit die tweede categorie.

Lovebirds

In 'My Favorite Part' zingt Mac over alle dingen die hij zo leuk vindt aan Ariana. Ze is zo mooi, zo slim, zo lekker onbezorgd... Je kent het wel. Uiterst herkenbaar als je zelf ook verliefd bent. Een snippet van de lyrics:

"Said, you just don't know how beautiful you are
And baby that's my favorite part
You walk around so clueless to it all
Like nobody gonna break your heart"

Maar echt, ook als je de kerstperiode forever alone tegemoet gaat is het een fijn nummer om naar te luisteren. 'My Favorite Part' klinkt lekker laidback en heeft een perfect tempo om je kat op te knuffelen.

Let's get wet

In de video delen de twee een romantische flirt op de gang, waarna ze allebei een ander huis inlopen en vervolgens (dwars door de muur heen) verliefd op elkaar worden. Wonderlijk. Ariana en Mac zijn zo thirsty naar elkaar dat het op onverklaarbare wijze binnen begint te regenen. Ook al zo wonderlijk. Nou ja, hoe dan ook, het zorgt wel voor een mooi plaatje. Check de clip hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Mac en Ariana

Mac Miller is ook lekker bezig. Hij bracht dit jaar zijn album The Divine Feminine uit, schreef met Anderson .Paak de hit 'Dang!' én wist dus Ariana Grande als vriendinnetje te strikken. De twee werkten in 2013 trouwens ook al samen. Ze schreven toen 'The Way', een nummer dat verscheen op Ariana's debuutalbum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie