3FM nieuws

De Jeugd Van Tegenwoordig komend najaar weer op tour

foto: Foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De Jeugd Van Tegenwoordig komend najaar weer op tour

De Jeugd Van Tegenwoordig bracht begin deze maand voor het eerst sinds 5 jaar weer een nieuwe single uit, genaamd 'Ze Is Pas Net Begonnen (Werkstage / Leerstage)'. Je hoorde de primeur van deze comeback op donderdag 4 mei bij VoorAan op 3FM. Nu kondigt de rapformatie aan dat ze komend najaar weer op tour gaan door Nederland en België.

Eerste keer Ahoy

De Jeugd Van Tegenwoordig heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd en al vele poppodia en concertzalen onveilig gemaakt. Nu kunnen de mannen ook Rotterdam Ahoy afvinken, want daar treedt de groep voor het eerst in hun muzikale carrière op. De havenstad is op 28 oktober de tweede stop tijdens hun tour. Een week daarvoor staat De Jeugd Van Tegenwoordig in Tilburg en ze gaan ook nog langs AFAS Live, De Oosterpoort in Groningen en ze brengen een bezoekje aan onze zuiderburen in Brussel en Antwerpen.

Kaartverkoop

Tickets voor de tour zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 25 mei om 12:00 uur. Grote fans die de muziek van de groep veel op Spotify luisteren, maken volgens de rapformatie nu al kans op een kaartje. De gelukkigen hebben een email ontvangen met toegang tot een exclusieve Spotify pre-sale van de aankomende tour. Dat maakt De Jeugd Van Tegenwoordig bekend op Instagram. Ook sporen de artiesten hun fans aan om een ticket te halen: "Koop allemaal a.u.b. een kaartje, anders kunnen we de outfits niet betalen"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie