3FM nieuws

Sam Smith geeft weer een teken van leven... Uit een opnamestudio!

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith geeft weer een teken van leven... Uit een opnamestudio!

Ja, het is écht zo: Sam Smith bevindt zich nog op deze planeet, leeft nog en is zelfs bezig met het opnemen van nieuwe muziek. De wonderen zijn de muziekwereld nog niet uit!

Mediastilte

Sinds 1 maart 2016 bleef Sam Smith eventjes bewust weg van social media. Na het succes van zijn debuutalbum In The Lonely Hour, een gigantische wereldtour en een Bond-song was het tijd voor een break. Daar heeft 'ie zich erg goed aan gehouden, want we hoorden alleen iets van Sam rondom belangrijke gebeurtenissen zoals de schietpartij in Orlando, een Warchild-actie voor Syrië, de dood van George Michael en natuurlijk de aanslagen bij het Ariana Grande-concert in Manchester.

Hints

Vlak na Manchester plaatste Sam zijn eerste muziekgerelateerde post in vijftien maanden: een ode aan In The Lonely Hour op de derde verjaardag van het album. Zijn fans werden natuurlijk helemaal lijp en hintten meteen op een comeback van de zanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En ze hadden daar gelijk in! Dinsdagavond (6 juni) besloot Sam dat het tijd was om de wereld te laten weten waar 'ie mee bezig was. Via zijn Instagram deelde hij in één keer negen foto's vanuit een opnamestudio.
Daar kwam natuurlijk een shitstorm aan reacties op, die Sam lekker de hele avond heeft zitten lezen. Hij tweette "Reading through all your comments. Love you all so much. Can't wait for you to hear the music!!!!" Hartstikke tof, maar laat nu maar horen wat je voor ons hebt, Sam ;)

Ster advertentie
Ster advertentie