3FM nieuws

GOSTO live bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. GOSTO live bij B&W

De soulvolle en jazzy elektronische muziek van GOSTO werd in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 oktober bij Barend en Wijnand afgewisseld met de beats van DJ-duo's Psyko Punkz en Oorgasme.

Barend en Wijnand hadden maar liefst drie gasten in de studio in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 oktober. Niet alleen singer-songwriter GOSTO kwam langs, maar ook de DJ-duo's Psyko Punkz en Oorgasme.

GOSTO

Roel Vermeer, beter bekend als GOSTO, is zanger, multi-instrumentalist, songwriter, producer en student aan het Conservatorium in Amsterdam. Hij zoekt graag de lijnen op tussen elektronische muziek en akoestisch samenspel en zorgt daarmee voor een heel nieuw geluid. Zijn liedjes zijn soulvol en jazzy en in de stijl van Chet Faker en James Blake. GOSTO's eerste en titelloze EP kwam in juli uit en 'Chainless' is de nieuwste single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Psyko Punkz

Het Nederlandse DJ-duo Psyko Punkz bestaat uit Sven Sieperda en Wietse Amersfoort. In 2008 bundelden de heren hun krachten en vanaf dat moment vliegen ze de hele wereld over. Zo stonden ze al op Defqon.1, Qlimax en Tomorrowland. De hardstylers zijn geen onbekenden van Barend en Wijnand. Het duo had in 2013 nog een maandelijks terugkerend onderdeel in de Freaknacht waarin ze nieuwe talenten introduceerden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oorgasme

Oorgasme is een DJ-duo bestaande uit de Zeeuwse Kenrick en Wesley. De mannen maken een unieke mix van muziek, gekte en een energieke performance. Ze zijn al te vinden in verschillende clubs in Nederland, maar ook buiten onze grenzen breken ze de tent af. Of zoals ze zelf schrijven op hun website: "Deze twee vrienden maken het verschil tussen DJ's en gigolo's."

Ster advertentie
Ster advertentie