3FM nieuws

Pharrell Williams 23 september in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell Williams 23 september in Ziggo Dome

Alle Pharrell-fans opgelet: de Happy-zanger komt in september naar Nederland!

Pharrell Williams geeft op dinsdag 23 september een concert in Ziggo Dome, Amsterdam.

Pharrell Williams

Pharrell Williams domineerde het afgelopen jaar de hitlijsten met oa. 'Get Lucky' (met Daft Punk), 'Blurred Lines' (met Robin Thicke) en solo met de single 'Happy', dat inmiddels 40 weken lang in de Top-40 genoteerd staat en daarmee is uitgeroepen tot de grootste Top-40 hit allertijden.

In de hedendaagse muziek speelt Pharrell een sleutelrol; hij fungeert al zeker vijftien jaar als een invloedrijk producer en werkt samen met artiesten als Justin Timberlake, Madonna en Kanye West, onder meer als de helft van het producersduo The Neptunes. Ook is hij de drijvende kracht achter de band N.E.R.D., die we vooral kennen van de hitsingle 'She Wants To Move'.

G.I.R.L

Eerder dit jaar verscheen zijn tweede solo-album G I R L, met de recente hit 'Marilyn Monroe', waarop hij voor het eerst écht op eigen kracht schittert. Met een nieuwe plaat op zak, een bezoek aan het North Sea Jazz Festival in juli en zijn aankomende Europese tournee hebben we nog lang niet het laatste gezien van deze multigetalenteerde artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie