3FM nieuws

Peggy Gou en Lenny Kravitz brengen samenwerking ‘I Believe In Love Again’ uit

foto: Park Sangjunfoto: Park Sangjun
  1. Nieuwschevron right
  2. Peggy Gou en Lenny Kravitz brengen samenwerking ‘I Believe In Love Again’ uit

Gisteren bracht Peggy Gou met niemand minder dan Lenny Kravitz de track 'I Believe in Love Again' uit. Deze samenwerking is de opvolger van ex-3FM Megahit 'It Goes Like (Nanana)' die deze zomer mega viraal ging op TikTok. Beide nummers verschijnen op het nog niet aangekondigde debuutalbum van de Zuid-Koreaanse producer, dat in 2024 zal verschijnen.

'I Believe In Love Again'

In een verklaring vertelt Peggy Gou dat de jaren 90 een enorme invloed hebben op haar muziekstijl: “Mensen kennen mijn liefde voor de dance/house/rave-scene uit die tijd, maar ik ben altijd een grote R&B-fan geweest, en ook een grote fan van Lenny. Ik heb eindeloos naar zijn album 5 uit 1998 geluisterd, mijn persoonlijke favoriet, maar zijn hele discografie is geweldig, totaal tijdloos."

De zwoele ‘I Believe In Love Again’ bevat een krachtige boodschap van positiviteit en hoop. "We hopen dat iedereen dat voelt als ze het nummer horen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe albums

Naast Peggy Gou, brengt ook Lenny Kravitz in 2024 een album uit. Blue Electric Light verschijnt op 15 maart. Dit wordt het eerste album van Kravitz sinds Raise Vibration uit 2018.

Ster advertentie
Ster advertentie