3FM nieuws

3FM Presents: Racoon in de HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Racoon in de HMH

Een prachtavond in de HMH bij Racoon krijgt online een prachtvervolg met schitterende foto's. Was je erbij? Hoe was het?

Met vier 3FM Award nominaties op zak is het lekker spelen voor een volle HMH. Dat bleek wel toen Racoon zaterdagavond in Amsterdam aantrad voor een opzwepende show. Was jij erbij? Laat dan hieronder weten hoe je het beleefd hebt.

Bertolf in het voorprogramma van Racoon

Met Bertolf in het voorprogramma, kwam de sfeer er al goed in. De Nederlandse singer/songwriter speelde met zijn band een aantal nummers van zijn nieuwe album Bertolf. Tijdens het prachtige nummer 'Mary' stond Bertolf alleen op het podium en was de zaal adembenemend stil. Naast nieuwe nummers, bracht de zanger ook oudere nummers ten gehore.

3FM Presents Racoon in een uitverkochte HMH

Voordat Racoon opkomt, betreden een aantal strijkers en blazers het podium. Samen met de lichtregen waarmee de show begint, ziet dit er veelbelovend uit. De mannen van Racoon zijn lekker in vorm en dit wordt versterkt door de strijk- en blaasinstrumenten. Door de warme tinten van het licht krijgt de overvolle HMH toch een intiem karakter. Alle hits van Racoon komen aan bod. Het nummer 'Love You More' wordt door de hele zaal meegezongen, waardoor de song nog meer impact krijgt.

Foto's van 3FM Presents Racoon

3FM huisfotograaf Hans Peter van Velthoven was erbij en legde het concert vast. Geniet van de prachtige foto's:

Ster advertentie
Ster advertentie