3FM nieuws

Genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award bekend

Rondé, Kovacs, Sue the Night, Falco Benz en Sunday Sun zijn door een vakjury genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award 2015.

Elk jaar nomineert 3FM vijf Nederlandse artiesten die het meeste uit hun 3FM Serious Talent-stempel hebben gehaald. Domien maakte op donderdag 26 februari de namen bekend in Dit is Domien. De genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award 2015 zijn Rondé, Kovacs, Sue the Night, Falco Benz én Sunday Sun!

De uitreiking

Domien heeft dinsdag 7 april alle genomineerden te gast in Dit Is Domien. De hele uitzending is dan dus van 19.00 tot 21.00 uur tot de nok toe gevuld met alléén maar 3FM Serious Talent. Aan het eind van de avond maakt hij bekend wie de 3FM Serious Talent Award 2015 heeft gewonnen.

Optreden op 3FM Awards

Het winnen van dé award is niet de enige prijs die wordt ontvangen. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award beklimt namelijk op 9 april ook het podium van de 3FM Awards in TivoliVredenburg te Utrecht voor een optreden. Zelf kun je de 3FM Awards bijwonen, op 3FM beluisteren of op Nederland 3 volgen.

3FM Serious Talent

3FM Serious Talent koos afgelopen jaar twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals, zoals Zwarte Cross, Noorderslag en 3FM Serious Request.

>> Meer over de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie