3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj Mart Meijer

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj Mart Meijer

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Mart Meijer. Van zijn laatste 3 DM's en 3 favoriete artiesten tot de 3 mooiste momenten uit zijn leven: deze zaken wist jij nog niet van Mart Meijer.

'De 3' van Mart Meijer

Om hem nog beter te leren kennen beantwoordt Mart vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wie de 3 meest recente mensen zijn waarbij hij in de DM geslide is, antwoordt hij: "Wijnand! Er was een filmpje met de tourbus van Tame Impala, ik had Wijnand bericht dat het zó'n kleine ruimte is dat je elkaar kan horen aftrekken." Verder vertelt Mart dat hij een baas van een ander radiostation en zijn broertje nog had bericht.

"Dit heb ik nog nooit eerder gezegd"

Mart kreeg ook de vraag om iets te vertellen wat mensen nog niet van hem weten. Hij begon direct te vertellen over één van zijn ergste nachtmerries: ballonnen. Mart: "Ik heb er ooit één in mijn oog laten knappen en sindsdien durf ik er niet meer in de buurt van te komen." Een ander leuk feitje is dat Mart uit een gezin met negen kinderen komt!

Verder vertelt Mart een persoonlijk verhaal over zijn seksualiteit. Mart: "Ik val zowel op mannen als op vrouwen." Dit heeft hij nog nooit eerder op zender of in de uitzending vertelt. Hij vertelt lachend: "Dan weet je dat, dus slide in mijn DM! Nee grapje ik heb een vriendin."

Check hier het filmpje van 'De 3' met Mart:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Middag

Wil je nog meer te weten komen over Mart? Luister dan nu naar de middagshow van 3FM! Tijdelijk luister je naar de 3FM-dj in de middag van 13:00 tot 16:00 uur. Mart start vanaf 5 november met Sophie samen hun eigen weekendprogramma van 09:00 tot 12:00.

Ster advertentie
Ster advertentie