3FM nieuws

Prijswinnaars bij Justin in de Arena!

  1. Nieuwschevron right
  2. Prijswinnaars bij Justin in de Arena!
Zingen, dansen, springen... hij kan 't allemaal. Justin Timberlake in de Arena was één grote show. Lees wat de prijswinnaars er van vonden!Sriwati en Moniek wonnen hun kaartjes in That's Live. Dave en Cindy waren zaterdag dankzij RabRadio helemaal in hun nopjes.

Sriwati & Moniek


Fantastische ervaring
Het was echt een fantastische ervaring! We vertrokken om kwart voor 3 in Sittard met de bus vol met Justin fans nadat de laatste fan 20 minuten later kwam aanzetten. Onderweg had het flink geregend en hoe meer we in het noorden kwamen hoe meer auto's er op de weg kwamen. Heel even in de file gestaan maar rond 18 uur eindelijk in onze mooie hoofdstad aangekomen.

Rustig
Bij de Arena stonden veel mensen maar eenmaal binnen was het heel rustig. Naarmate de avond vorderde kwamen ik en mijn vriendin (waarvoor ik de kaarten had gewonnen) die ik had meegenomen, onze oud schoolgenoten tegen.


Geweldig

Na een beetje duwen en trekken kwamen we redelijk vooraan te staan bij hun wat wel gunstig was zodat we het podium goed konden zien. Alleen Justin was vaker aan de andere kanten te vinden van het podium. Maar we hebben hem een paar keer van heeeel dichtbij gezien. Dat was echt geweldig!

Tenen
Toch moest ik nog even op mijn tenen staan omdat ik best klein ben maar ik heb mijn hand goed omhoog gehouden en zo heb ik nog een aantal mooie filmpjes kunnen maken.

Moves
Eigenlijk werd het pas druk toen Justin echt begon. Misschien beviel het voorprogramma niet van nieuw aanstormend talent Esmee Denters en de vrolijke Natasha Beddingfield? De avond liep goed en Justin was fantastisch. De moves, de liedjes, de show, Timbaland, alles! Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten.

Helemaal gek
Het was ook best raar om hem in het echt te zien. Normaal horen we hem alleen door de boxen of op de tv en nu stond ie pal voor ons! Iedereen werd gek als hij onze kant op kwam en bij de liedjes 'Sexyback', 'My Love', 'Senorita' en 'What Goes Around Comes Back Around' ging iedereen helemaal los, zelfs de jongens waren helemaal gek!

Geslaagd
Jammer genoeg had ik niet nog eens kaartjes gewonnen om op een barkruk te zitten maar met deze kaarten van 3fm was ik al meer dan gelukkig! Al met al een zeer geslaagde avond. Thnx 3fm! You rock!


Dave & Cindy


Supergaaf

Wij hebben in Rab radio kaartjes gewonnen voor Justin en zijn zaterdag geweest en het was echt supergaaf!!!! Eerst Esmee, wat een stem heeft die meid… Dat wordt nog wat! Natasha Beddingfield was ook heel leuk, maar Justin stak natuurlijk overal bovenuit.

Eigen oren
Hadden al de DVD’s van vorige shows gezien, dus we wisten wel dat hij live ook heel goed was, maar als je het dan toch met eigen oren hoort, is het toch echt super!!

Wij hebben wat foto’s en filmpjes gemaakt en die willen we graag met jullie delen.

Nogmaals hartstikke bedankt voor de kaartjes, het was echt prachtig en we zijn echt blij dat we erbij zijn geweest!! Thanks 3FM!!!!

Was jij er ook bij in de Arena? Laat ons weten wat je er van vond!

>> Bekijk de foto's van Dave en Cindy
Ster advertentie
Ster advertentie