3FM nieuws

X-Lab: de Wrap Party

  1. Nieuwschevron right
  2. X-Lab: de Wrap Party

Het was een bewogen half jaar!

Marleen was helaas te ziek om vanuit Dronten naar Hilversum te komen. Dione zat met het Nederlands juniorenteam in Zweden voor een toernooi en Sherin had een bruiloft van een familielid.

Inkijk geven

Toch wilden wij van X-Lab wel graag nog voor de vakantie afspreken met onze eindexamenkandidaten, die het afgelopen half jaar bereid waren om ons een inkijk te geven in hun leven en te praten over van alles en nog wat.

We gaan door!

Daarvoor wilden we onze helden graag persoonlijk bedanken, dus nodigden we ze uit voor een heuse wrap-party in dezelfde ruimte waar het allemaal begon in februari. Daarnaast konden wij van Human onze kandidaten de oren van het hoofd vragen over wat zij goed en toch ook minder vonden gaan, in deze pilot van het jongerenproject voor NPO3FM.

Zodoende konden wij hun kritiek meenemen in de evaluatie van X-Lab en aanpassingen doen voor het komende schooljaar. Die aanpassingen zijn inmiddels achter de rug en we zijn nu druk bezig met de tweede editie van dit project. Daarover later meer. Eerst maar eens op vakantie!

Gegroet namens X-Lab, Human en NPO 3FM en tot komend schooljaar!

Ster advertentie
Ster advertentie