3FM nieuws

Zooo 30! Arbeidsvitaminen

  1. Nieuwschevron right
  2. Zooo 30! Arbeidsvitaminen
30 is het nieuwe 20. Dat weten we allemaal. Gerard ook. Hij wordt bijna 31 en alle perikelen daaromtrent zijn hem niet onbekend.
Op donderdag 26 maart zendt de AVRO eenmalig het programma Zóóó 30! uit. Een programma over het dertigersdilemma.

Is dit alles wat er is?

Dertigers hebben vrijwel alles, maar zijn toch vaak ontevreden. Samenwonen, trouwen, of toch maar niet? Wel of geen kinderen en wanneer? Carrière maken, voor jezelf beginnen, vrijwilligerswerk in Afrika, of toch eerst die wereldreis? Testjes, tips & tricks en natuurlijk dertigers zelf zorgen voor 75 minuten erkenning en herkenning. 'Zóóó 30!' wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Ruben Nicolai.

Baas van de dag

Gerard Ekdom wordt zelf op 26 maart 31 jaar (!) en hij is daarom ook goed van slag: al die keuzes. Wat te doen op deze leeftijd? Daarom is de week van 23 t/m 27 maart uitgeroepen tot de Zóóó 30! week. De bedrijven van de dag staan deze week dan ook helemaal in het teken van dertig jaar. Is jouw baas bijna 30 en ziet hij/zij er flink tegenop? Of is hij/zij net 30 geworden en nu helemaal depressief?

Mail

Stuur dan nu een mail naar arbeidsvitaminen@avro.nl o.v.v. Zóóó 30 en vertel ons waarom jouw baas uitverkozen zou moeten worden tot Baas van de Dag in de Zóóó 30 week!

Als beloning krijgen jullie dan een slagroomtaart voor het hele bedrijf en jullie zijn dan natuurlijk Bedrijf van de Dag in de Arbeidsvitaminen!

>> naar de site van arbeidsvitaminen

Ster advertentie
Ster advertentie