3FM nieuws

Opwarmen voor Song van het Jaar 2020: dit was SvhJ 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Opwarmen voor Song van het Jaar 2020: dit was SvhJ 2019

Vrijdag 4 december is het tijd voor Song van het Jaar 2020. Dan wordt in een marathonuitzending van 3voor12 Radio bekend gemaakt wat de Song van het Jaar 2020 gaat worden. Om alvast in de stemming te komen, blikken we even terug op de Song van het Jaar 2019 in TivoliVredenburg.

De winnares

De vrouw die er met de Song van het Jaar 2019 vandoor ging was niemand minder dan: MEROL! Zij won de titel met haar uitdagende track 'Hou Je Bek En Bef Me'. Fun fact: in de clip zie je 3FM-dj Sander Hoogendoorn zitten tussen Merols benen.

Het festival

De Song van het Jaar werd uitgebreid gevierd met een festival in TivoliVredenburg. Die dag waren er optredens van onder andere Eefje de Visser, Sports Team, EUT, Indian Askin, Mozes and the Firstborn, Goldband en WIES.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De jaarmix

Traditiegetrouw maakte Sander Kerkhof, a.k.a Sandeman een Song van het Jaar-remix. Die was traditiegetrouw heel erg goed. Je hoort heel veel muziek uit 2019 voorbij komen, van Lizzo tot De Staat en van Georgia tot Rammstein. Check die mix hierrrr.

Song van het jaar 2020

De stembussen zijn gesloten, de uitslag wordt op 4 december bekend gemaakt. Helaas geen Song van het Jaar-festival dit jaar, maar wél een grote marathonuitzending op NPO 3FM op vrijdag 4 december van 15:00 tot 00:00.

Ster advertentie
Ster advertentie