3FM nieuws

Clip Nederlandse Casper internationaal gelanceerd

  1. Nieuwschevron right
  2. Clip Nederlandse Casper internationaal gelanceerd

'De Nederlandse Justin Bieber' noemt Giel hem; Casper is 16 en donderdag 8 december is zijn eerste videoclip internationaal gelanceerd.

De 16-jarige Casper Feddema werd ontdekt door het Amerikaanse Full Force en dan zit je goed. Zo werkte het producersteam als eerste met Rihanna en heeft het heel veel andere grote internationale namen als Black Eyed Peas, Backstreet Boys op z’n cv staan.

Giel belde met Casper over 'Dream About U'

Giel belde donderdag 8 december (2011) met deze ‘Nederlandse Justin Bieber’. Casper vertelde Giel dat zijn clip ‘Dream About U’ die dag internationaal gelanceerd is. Maar hoe komt een Nederlandse jongen in contact met een bekend Amerikaans producersteam?

Zijn liedje was via een Nederlandse producer bij de mensen van Full Force terecht gekomen en die waren heel enthousiast. Ze hebben hem toen gebeld, vertelde Casper, dat was heel vet. Daarna hebben de producers daar de vocalen van hun rijzende ster Cristal Cleer opgenomen en er één track van gemaakt.

Popstars

Casper is niet een compleet onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Hij deed al mee met het programma Popstars. Maar denk niet dat Casper nog steeds dat schattige jongetje is dat het gevoelige ‘Ben’ van Michael Jackson vertolkte in de show. Hij heeft een ‘rete strakke clip’, aldus Giel. Het lieve imago is ingeruild voor een stoere look.

Casper - ‘Dream About U’

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat denk jij, moet Justin Bieber vrezen voor serieuze concurrentie vanuit Nederland, nu Casper op het toneel is verschenen?

Ster advertentie
Ster advertentie