3FM nieuws

Editors' Tom Smith werkt mee aan nieuw Magnus-album

  1. Nieuwschevron right
  2. Editors' Tom Smith werkt mee aan nieuw Magnus-album

Magnus, het muzikale project van dEUS-frontman Tom Barman en DJ C.J. Bolland, brengt na tien jaar een nieuwe plaat uit.

Voor de plaat, getiteld Where Neon Goes To Die, werkten de mannen samen met onder andere Tom Smith van Editors, Selah Sue en De Jeugd van Tegenwoordig. De plaat van Magnus verschijnt in september, tien jaar na hun debuut The Body Gave You Everything.

Tom Smith zingt mee met Magnus

Editors-frontman Tom Smith is te horen op de eerste single van Where Neon Goes To Die: 'Singing man'. Magnus liet de single vrijdagochtend 13 juni voor het eerst horen aan Studio Brussel. "We waren een hele tijd met andere dingen bezig. Daarom heeft het zolang geduurd", vertelde Barman diezelfde ochtend. "Tien jaar is op zich wel oké. Dat vliegt zo voorbij."

Over de samenwerking met Tom Smith zegt Barman het volgende: "We hebben het gewoon gevraagd", zegt Barman. "Ik ben hem een aantal keer tegengekomen en hij heeft meteen toegezegd." De samenwerking tussen Magnus en Tom Smith kun je onderaan dit bericht beluisteren.

Magnus op TivoliVredenburg Festival

De nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht wordt geopend met een groots festival op 21 juni. Ook de mannen van Magnus treden op tijdens dit festival. Wil jij 21 juni mee dansen in Utrecht? Doe hier mee aabn de prijsvraag en maak kans op twee gastenlijstplekken!

Magnus ft. Tom Smith - 'Singing Man'

Ster advertentie
Ster advertentie