3FM nieuws

Blaudzun live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzun live bij Giel

Een Blaudzun-dagje! Singer-songwriter Blaudzun kwam dinsdag 4 februari langs bij Giel én bij 3voor12 Radio!

Blaudzun, artiestennaam van Johannes Sigmond, stond dinsdagochtend 4 februari in de studio van Giel met zijn nieuwe single 'Promises Of No Man's Land'. De zanger kon zijn spullen gewoon in de studio laten staan want 's avonds mocht hij aanschuiven bij Michiel in 3voor12 Radio.

Promises of No Man's Land

Het titelnummer 'Promises Of No Man's Land' van het gelijknamige album van Blaudzun werd half januari al verkozen tot 3FM Megahit. Blaudzun gaf vorige maand aan het belangrijk te vinden dat luisteraars zelf ontdekken wat het liedje voor hen betekent, maar het nummer bevat ook een politiek statement.

Blaudzun is 3FM Megahit

Heavy Flowers

Blaudzun bracht in januari 2012 zijn derde album Heavy Flowers uit, dat tijdens een uitverkochte show werd gepresenteerd in Tivoli Utrecht. Naast de 3voor12 Award sleepte Blaudzun ook de 3FM Award voor Beste Artiest Alternative binnen.

Albumrelease Blaudzun 7 maart

Met het succes van Heavy Flowers in het kielzog, nam Blaudzun de afgelopen maanden een nieuw, vierde album op. De officiële releaseshow voor het album Promises Of No Man’s Land is op 7 maart in Tivoli Oudegracht, te Utrecht.

Johannes vertelde dinsdagmorgen 4 februari dat het fundament van het nieuwe album begin vorig jaar bij Giel werd gelegd. Daar speelde Jakob, gitarist en broer van Johannes, de eerste klanken van 'Promises Of No Man's Land'.

Blaudzun - 'Promises Of No Man's Land'

Blaudzun - 'Hollow People'

Blaudzun covert 'Wicked Games'

Eerste geluiden nieuw album Blaudzun

Ster advertentie
Ster advertentie