3FM nieuws

Zo klinkt het 3FM Ticketalarm voor Billie Eilish

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo klinkt het 3FM Ticketalarm voor Billie Eilish

Op 23 februari kan jij samen met een vriend of vriendin in Utrecht genieten van een van de meest up and coming artiesten van dit moment: Billie Eilish. Maar hoe werkt het 3FM Ticket Alarm? Nou, zo...

Hoe werkt dit?

1. Luister zoveel mogelijk 3FM en houd in de gaten of je het 3FM Ticketalarm voor Billie Eilish voorbij hoort komen.
2. Die klinkt zo:

Video niet beschikbaar


3. Stuur een appje naar de studio via de 3FM App (het maakt niet precies uit wát je stuurt -> als het maar duidelijk is dat het om Billie gaat en dat je die tickets wilt!)
4. Ook als je geen 16 bent - vinkie aantikken en meedoen mag gewoon!
5. Afwachten of je gebeld wordt door de studio.
6. Als je wint: graag zo'n reactie. Vinden we leuk <3

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tickets winnen

We kunnen niét van tevoren vertellen wanneer het 3FM Ticketalarm af zal gaan of hoe vaak dat op een dag plaatsvindt. Hij kan voorbijkomen tussen 06:00 uur en 02:00 uur. Appen is alleen geldig bij een 3FM Ticketalarm: andere 3FM promo's die je hoort of het noemen van de naam 'Billie Eilish' door een dj zijn niet het moment waarop je kaarten kunt winnen! Je kunt de hele week nog tickets winnen, tot zaterdag 23 februari. En natuurlijk zijn er ook nog acties op socials, zoals de Facebook-actie die loopt tot maandagmiddag!

Per Ticketalarm wordt er een setje van twee kaarten weggegeven: als je wint, mag je dus iemand meenemen.

3FM Exclusive

Grote artiesten, een select groepje 3FM-luisteraars en een bijzondere locatie: dat is 3FM Exclusive. Vorige maand gaf De Staat een geheim optreden midden op een weiland. In december kwam Nothing But Thieves een croissantje mee-eten, in november zag je Jett Rebel in de Posthoornkerk vanuit een hemelbed een intiem optreden geven. Editors kon je zien in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie