3FM nieuws

Ticket For Tibet Tickets

  1. Nieuwschevron right
  2. Ticket For Tibet Tickets
Tibet is een actueel en volop in het nieuws. MetMichiel en 3VOOR12Radio maakten een bijzondere reportageserie over de kwestie in Tibet.
Reportage
MetMichiel Redactrice Loïs bezocht voor MetMichiel en voor 3VOOR12Radio het Indiase Dharamsala. In dit kleine dorpje aan de voet van de Himalaya verblijft de Dalai Lama sinds zijn ballingschap.

Loïs interviewde daar ex-politieke gevangenen, vluchtelingen, ministers en vredesactivisten over hun strijd tegen de Chinese bezetting en hun hoop voor de toekomst.

>> Check haar reisverslagen

Van 7 tot en met 10 april zijn haar reportages dagelijks bij MetMichiel en bij 3VOOR12Radio te horen.

Ticket For Tibet
Je maakt ook de hele week kansen op kaarten voor het Ticket For Tibet benefietfestival op 20 april in Amsterdam. Ticket For Tibet is een non-profit festival dat aandacht vraagt voor de situatie in Tibet.

Tijdens het festival zijn er op verschillende podia bands en acts te zien, zoals Bløf, Racoon, Moke, Osdorp Posse en nog veel meer!


>> Voor meer details, ga naar de MetMichiel site.

De single
Giel heeft het met enige regelmaat over de single die speciaal voor Ticket For Tibet is gemaakt. Hij heet 'Als Je Ooit Nog Eens Terug Wilt' en als je de actie wilt steunen, dan kan je hem downloaden.

Druk daarvoor op onderstaande afbeelding:

Ster advertentie
Ster advertentie