3FM nieuws

Giovanca primeurt single live tegelijk op 3FM én Radio 6

  1. Nieuwschevron right
  2. Giovanca primeurt single live tegelijk op 3FM én Radio 6

Giovanca kwam vrijdag 10 oktober langs bij Claudia om haar nieuwe single 'Come Around' live te primeuren.

Zangeres Giovanca zong 'Come Around' vrijdag live bij Claudia op De Speelplaats. Dit was de eerste keer dat Giovanca en het ZO! Gospel Choir de single live op de radio zongen. Maar het was wel meteen een dubbele primeur, want het nummer was tegelijkertijd ook op Radio 6 Soul & Jazz te horen.

Giovanca en ZO! Gospel Choir zingen 'Come Around'

Giovanca maakte samen met goede vriendin en zangeres Shirma Rouse en het ZO! Gospel Choir een remake van haar nummer 'Come Around'. Ze bracht het nummer woensdag 8 oktober al uit ter ere van Wereldmeisjesdag op 11 oktober. De opbrengst van de single gaat naar Plan Nederland, waar Giovanca ambassadrice van is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plan Nederland vraagt in deze campagne aandacht voor het gebrek aan maandverband in ontwikkelingslanden. Giovanca: "Ongesteld" en "menstruatie" zijn van die woorden die hier in Nederland zelfs al een soort taboe zijn. Voor ons is het een ongemakje, maar in Uganda bijvoorbeeld gebruiken meisjes bananenbladeren of een handje aarde in hun onderbroek om niet door te lekken. 28% van de meisjes gaat daarom niet naar school. Zo iets simpels zou geen belemmering moeten zijn."

Doel 3FM Serious Request 2014

En daarom roept Giovanca op om te doneren aan Plan Nederland of om haar single 'Come Around' te downloaden. Ook 3FM Serious Request vraagt dit jaar ook speciaal aandacht voor vrouwen en meisjes. Lees meer over het doel van 3FM Serious Request 2014.

Giovanca ft. Shirma Rouse en ZO! Gospel Choir - 'Come Around'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie