3FM nieuws

Muylike met 'Alien' zijn nieuwste single 'Like I Used To' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Muylike met 'Alien' zijn nieuwste single 'Like I Used To' in de 3FM Live Box

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie & Olivier helpen je iedere maandag t/m donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook Muylike, het project van de Utrechtse songwriter & producer Stijn Post.

Piano

Bij Stijn z'n moeder thuis staat iets bijzonders en als het huis in brand staat, is dat waarschijnlijk het eerste wat naar buiten wordt gereden. "Dit is de piano van mijn oma, daar is alles mee begonnen", vertelt Muylike bij Jamie & Olivier. Toen hij 5 jaar was zat hij altijd, toen hij bij zijn oma was, op die piano te spelen. Kort daarna mocht de piano mee naar zijn ouders: "Sindsdien ben ik mijzelf met muziek gaan bezighouden."

Voorprogramma Chef’Special

Muylike mocht in het voorprogramma spelen van de band Chef’Special. Een optreden voor 17.000 man, in een uitverkochte zaal. "Je leeft dan in het moment, nu moet het echt gebeuren." Tijdens het optreden was er een heel bijzonder moment voor hem in de Golden Circle. "Twee meisjes gingen hartjes omhooghouden. Ik kon de Golden Circle nog niet echt pijlen. Dat zijn natuurlijk echte fans van Chef’Special, maar toen ik die hartjes zag dacht ik: dit zit wel goed."

Ben jij benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie