3FM nieuws

Rihanna heeft meeste Facebook-fans

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna heeft meeste Facebook-fans

Rihanna heeft de meeste aanhangers op Facebook en stoot daarmee Eminem van zijn troon.

Al meer dan 61.638.258 fans hebben zich aangemeld bij Rihanna's Facebook-pagina. En terwijl je dit leest tikt Rihanna's 'vind ik leuk'-teller in rap tempo door. Ook de Facebook-pagina van Eminem, die eerder de meeste fans had op Facebook, is razendpopulair.

Rihanna stoot Eminem van Facebook-troon

Op dit moment is Rihanna de meest populaire artiest op Facebook. Maar het scheelt niet veel, want eerder werd de pagina van Eminem het meest 'geliked'. De rapper haalde als eerste artiest dit jaar een record van 60 miljoen fans die zijn Facebook-pagina 'leuk vinden'. Shakira staat op de derde plaats met bijna 54 miljoen fans, maar wordt op de hielen gezeten door Lady Gaga met 53 miljoen fans.

Weer nummer 1-hit voor Rihanna

De muziek van Rihanna valt ook weer goed in de smaak. Voor de zevende keer scoort ze een nummer 1-hit in Groot-Brittannië, dit keer met haar nieuwe single 'Diamonds'. Dat meldt The Official Charts Company, de organisatie die iedere week de hitlijst samenstelt. 'Diamonds' is de eerste single van Rihanna's nieuwe album Seven, dat 19 november verschijnt. De zangeres neemt hiermee de plek in van Psy, die met 'Gangnam Style' op nummer 1 stond.

Rihanna's nummer 1-hits

De singles 'Umbrella', 'Take A Bow', 'Only Girl (In The World', 'What's My Name?' met Drake, 'We Found Love' met Calvin Harris en 'Run This Town' met Jay-Z en Kanye West werden eerder ook een nummer 1-hit in Groot-Brittannië.

Ster advertentie
Ster advertentie