3FM nieuws

Een dubstepkoor en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Een dubstepkoor en andere 3FM-hoogtepunten

Ook deze week heb je natuurlijk vanalles voorbij horen komen op 3FM. In dit overzicht vind je de ultieme hoogtepunten van deze week!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Claudia houdt het niet meer

Een bedankwoordje is vaak erg emotioneel. Met tranen enzo. Ook Claudia kan zich in haar bedankwoordje van vrijdag niet inhouden. Tranen van het lachen!

2. Wobwobwaanzin op wobwobwoensdag!

Roosmarijn Reijmer wilde een avond met alleen maar dubstep. Dus die kreeg ze. En hoe! Dario Fo, beter bekent als het koor van Kyteman, knalde er even 'Bangarang' van Skrillex uit. Check die beelden!

3. De Duitsers van You FM nemen de studio over

Giel had een dealtje gesloten met de Deutsche vrienden van YOU FM uit Frankfurt. Als de Duitsers voor ons zouden winnen van Denemarken mochten zij een gedeelte van de ochtendshow overnemen. En zij hielden zich aan hun belofte. Helaas hadden wij er niet zo veel aan. Maar dat neemt niet weg dat het een gezellige ochtendshow was!

4. Timur belt met Owatana

Bereid je voor op een pijnlijk gesprek. Met een Amerikaanse mevrouw in Owatana. Waar het 3 uur 's nachts is. Waarom zou je dan in vredesnaam nog wakker zijn?!

5. Faberyayo zingt een liedje voor zijn vriendin

Faberyayo heeft een solo-album gemaakt. Het album heet Coco en zo heet zijn vriendin ook! Dat kan gewoon geen toeval zijn natuurlijk. Het nummer 'Een Echte' gaat dan ook over zijn vriendin. Wat zoet!

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie