3FM nieuws

Taylor Swift in 2015 naar de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift in 2015 naar de Ziggo Dome

Taylor Swift gaat op wereldtournee en brengt ook een bezoekje aan Nederland! Op zondag 21 juni 2015 staat ze in de Ziggo Dome.

Taylor Swift kondigde op maandag 3 november in het tv-programma Good Morning America haar 1989 World Tour aan. Vanaf mei 2015 geeft ze optredens in acht landen, waar Nederland er één van is! Taylor staat op zondag 21 juni 2015 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag 7 november om 10:00 uur.

1989

De dagen dat Taylor Swift zich een countryzangeres noemde, lijken nu definitief achter ons te liggen. 1989 is Taylors vijfde studioalbum met daarop kleurrijke en bruisende popmuziek. Ze liet zich voor de plaat inspireren door de jaren tachtig en artiesten als Phil Collins en Madonna, vertelt ze aan Rolling Stone. Het album wist binnen vier dagen de eerste plek in de Album Top 100 te veroveren en ook met de eerste single van de plaat 'Shake It Off' scoorde ze een kneiter van een hit.

Taylor Swift - 'Shake It Off'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Taylor Swift niet meer op Spotify

Ondertussen heeft Taylor Swift al haar muziek van Spotify afgehaald. Waarom Taylor haar liedjes niet meer op de streamingsdienst wil hebben, is op dit moment nog niet bekend. Spotify laat in een verklaring weten dat ze er alles aan doen om de zangeres op andere gedachten te brengen: We love Taylor Swift, and our more than 40 million users love her even more. We hope she’ll change her mind.

Swiftamine

Saturday Night Live heeft dé oplossing voor mensen die eigenlijk niet van Taylor Swift houden, maar haar muziek toch wel heel erg leuk vinden: Swiftamine!

Ster advertentie
Ster advertentie