3FM nieuws

Waylon stapt uit The Common Linnets

  1. Nieuwschevron right
  2. Waylon stapt uit The Common Linnets

Na een urenlange klopjacht is Waylon eindelijk terecht! Alleen heeft hij slecht nieuws voor alle Common Linnets-fans. Hij stapt namelijk uit de band.

Waylon kwam bij enkele optredens van de Europese tour van The Common Linnets niet opdagen. Daarom ontstond een nationale zoektocht naar de zanger. Op social media sloeg het nieuws om in een grap. Mensen postten (gekke) foto's van locaties met #Waariswaylon.

Waylon stapt uit The Common Linnets

Waylon postte woensdag 28 mei een verklaring op zijn Facebook-pagina.

"Ik ben het afgelopen jaar met heel veel plezier onderdeel geweest van The Common Linnets samen met Ilse DeLange. The Common Linnets is echter een project van Ilse DeLange. Zij heeft het bedacht en het is ook altijd duidelijk geweest dat dit in een wisselende samenstelling zou zijn."

"Ik had me wel voor langere tijd aan The Common Linnets kunnen en willen verbinden, als dit in het buitenland op basis van creatieve gelijkwaardigheid zou gebeuren. Ilse en ik hebben daar lang over gesproken, maar zijn er nog niet uitgekomen."

Waylon gaat zich nu weer storten op zijn solo-carrière. Zijn album Heaven After Midnight ligt in september in de schappen. Waylon wordt momenteel in The Common Linnets vervangen door de Amerikaanse muzikant Jake Etheridge.

Ster advertentie
Ster advertentie