3FM nieuws

Letty (84) is boos en meer 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Letty (84) is boos en meer 3FM-hoogtepunten

Het is weer vrijdag, tijd voor de vijf 3FM-fragmenten die je niet gemist mag hebben.

Mooie momenten en hilarische gebeurtenissen moeten gedeeld worden, óók in de zeroes week. Om met een voldaan gevoel het weekend in te gaan, zetten we de vijf meest bijzondere fragmenten van de afgelopen week op een rijtje.

1. Ik mis mijn poesje

Vrijdag 10 februari maakte Rob Stenders tijdens RobRadio een nieuw muzikaal hoogstandje bekend. Jelmer maakte samen met Jojanneke en variant op Lloyds 'Dedication to my ex', genaamd 'Ik mis mijn poesje'.

2. Letty (84) is boos, want ze is muppetloos

Alle Albert Heijn-muppets zijn op. De 84-jarige Letty zit met de gebakken peren, want ze heeft alleen nog maar Miss Piggy. En wat moet Miss Piggy zonder Kermit?

3. De Koen en Paul Show

Coen en Sander zijn geïnspireerd door het programma 'Terug Op De Werkvloer' en laten producers Koen en Paul hun show overnemen. Je hoort bíjna geen verschil...

5. Gerard gaat terug in de tijd met Tido

Slimme Schemer, beter bekend als Arjen Lubach, maakte in 2001 nummer met Tido - Janine Abbring. Ze kwamen met een parodie op Eminems 'Stan'. Hun versie heet 'Jelle' en werd een regelrechte hit.

5. The Sheer bij That's Live

The Sheer speelt amper meer in deze formatie, maar voor That's Live maakten de heren graag een uitzondering. Bart van Liemt verklapt dat er een soloplaat van hem aankomt...

>> Meer gemist? Check 3fm.nl/gemist

En wat was jouw favoriete fragment van de week?

Ster advertentie
Ster advertentie