3FM nieuws

'I'm Out Of Your Mind' van De Staat is de nieuwe 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'I'm Out Of Your Mind' van De Staat is de nieuwe 3FM Megahit

Vorige week primeurde 3FM-dj Sander 'm tijdens de Ochtendshow, nu is hij 3FM Megahit. We hebben het natuurlijk over de single van De Staat: 'I'm Out Of Your Mind'. Je hoort hem deze week extra vaak op 3FM!

'I'm Out Of Your Mind'

Na het maniakale 'KITTY KITTY' brengt de Nijmeegse band hun tweede single van het aankomende album uit. 'I'm Out Of Your Mind' is net zo'n knaller. Vorige week had 3FM-dj Sander de primieur met deze single. Hij kreeg een verrassend voicemailbericht van Torre Florim, frontman van De Staat. "Hi Sander, hij komt eigenlijk morgen pas uit, maar we zouden het leuk vinden als jij hem alvast draait!" Wat draait? De nieuwste single van de band: 'I'm Out Of Your Mind'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Zet 18 januari maar in je agenda, want dan komt de plaat uit. En die plaat heet... Bubblegum. Huh, Bubblegum? Dat klinkt niet als De Staat. Torre legt uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek?

Ja toch? Jaaaa! Hebben we voor je klaarstaan in de 3FM Now Playing: King Princess, Kraantje Pappie, Mumford & Sons, Nothing But Thieves... It's all there!

KOM IN ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie