3FM nieuws

Serious Talent Roundup: Orange Skyline in Ziggo Dome, nieuwe clip Pat Smith

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Roundup: Orange Skyline in Ziggo Dome, nieuwe clip Pat Smith

Wauw! Orange Skyline doet binnenkort de supportshows van Kensington in een uitverkochte Ziggo Dome en Pat Smith heeft een nieuwe videoclip.

Orange Skyline support Kensington in Ziggo Dome

De vier jonge Orange Skyliners verzorgen op 25 en 26 november het voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome. Hoewel de band al op Noorderslag, Concert at Sea en Parkpop speelde, zijn de uitverkochte shows in de Ziggo Dome van een andere orde. Ze laten daar hun door 60's rock 'n roll en garagerock beïnvloedde mini-album An Introduction horen, inclusief hun succesvolle single 'Rapture'. De optredens zijn over minder dan een maand, maar Orange Skyline kan niet wachten:

"Je wilt niet weten hoe cool het is om straks in de Ziggo Dome te mogen spelen. Echt een droom die uitkomt. We danken de vrienden van Kensington voor deze kans en beloven er een feestje van te maken." - Zanger Stefan van der Wielen

Pat Smith speelt piraat

Pat Smith heeft een nieuwe videoclip voor zijn single 'The Pirate'! Muziek die je laat meedeinen, ongeacht welk seizoen het is. Niet vreemd ook als je weet dat Smith zich ontwikkelde van professioneel surfer naar frontzanger van de band Splendid. Maar dat prikkelde niet genoeg, vandaar óók nog een solo project. Extra leuk nieuws: op vrijdag 13 november komt hij ook langs bij Eva Koreman in de studio. Radio aan dus!

Ster advertentie
Ster advertentie