3FM nieuws

Bart Arens naar NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart Arens naar NPO Radio 2

Na elf jaar bij 3FM te hebben gewerkt gaat Bart Arens vanaf januari 2015 aan de slag bij NPO Radio 2.

Een hoofdstuk wordt afgesloten en een nieuw avontuur begint voor Bart Arens. Hij gaat vanaf januari bij NPO Radio 2 een dagelijks programma maken tussen 09:00 en 12:00, Aan De Slag!. Hij neemt afscheid van 3FM na elf jaar trouwe dienst. Bij NPO Radio 2 neemt hij het stokje over van Daniël Dekker, die stopt met De Gouden Uren:

Daniel Dekker, eindredacteur NPO 3FM en NPO Radio 2 bij AVROTROS:
Bart is al meer dan 10 jaar met verschillende programma's succesvol op NPO 3FM, deze stap naar een dagelijkse radioshow is hem zeker toevertrouwd. Ik ben er van overtuigd dat hij van dit nieuwe programma een succes gaat maken. Met plezier draag ik ‘mijn’ luisteraars aan hem over”.

Bart Arens van NPO 3FM naar NPO Radio 2

Hij begon in 2003 als producer voor het programma Swijnenstal van Coen Swijnenberg, maakte achter de schermen Lantinga en Swijnenberg op de vrijdagavond en mocht in die periode in de nacht zijn eerste programma op 3FM maken: Arensnest.

Daarna maakte hij namens de TROS Weekend Request, de Mega Top 50 en De Radioshow van Bart en ontving hij in 2008 de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Hij maakt vrijdagavond zijn laatste uitzending op NPO 3FM met Weekend Request.

Bart, namens al je 3FM-vrienden: bedankt voor alle jaren samenwerken, de invalbeurten, de vele festivals, een super Mega Top 50 site, de geweldige mixen en doorstartjes en de glansrollen in de clips!

Ster advertentie
Ster advertentie