3FM nieuws

Familie Michael Jackson klaagt concertpromoter aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Familie Michael Jackson klaagt concertpromoter aan

De moeder en kinderen van Michael Jackson eisen zo'n 26 miljard pond van concertpromotor AEG Live.

De familie van Michael Jackson klagen concertpromotor AEG Live aan omdat die de wereldster te veel druk zou hebben opgelegd tijdens de voorbereiding van zijn comebackconcerten. Michaels moeder Katherine en zijn kinderen Prince, Paris en Blanket eisen in totaal zo'n 26 miljard pond van de concertpromotor. Dat is omgerekend meer dan 30 miljard euro.

This Is It-tour

AEG Live promootte de This Is It-tour van Michael Jackson, die in juli 2009 van start zou gaan. De zanger werd op 25 juni 2009 getroffen door een hartstilstand waaraan hij overleed.

De familie van Michael Jackson eist nu 6,6 miljard pond (7,7 miljard euro) ter compensatie van het geld dat Michael in de toekomst nog had kunnen verdienen. Ook rekenen ze nog op 19,8 miljard pond (23,1 miljard euro) om overige schade te compenseren.

Conrad Murray verantwoordelijk voor dood Michael Jackson

Volgens Michaels moeder Katherine is niet alleen de concertpromotor deels schuldig aan de dood van de King of Pop. Vooral de persoonlijke arts van Michael, Conrad Murray, zou nalatig zijn geweest. Hij is schuldig bevonden aan de dood van Michael Jackson, die overleed aan te grote dosis van het verdovende middel Propofol.

Ster advertentie
Ster advertentie