3FM nieuws

Kies Cindy en Dirkjans trouwfotograaf

  1. Nieuwschevron right
  2. Kies Cindy en Dirkjans trouwfotograaf

Cindy en Dirkjan stappen op vrijdag 1 mei 2015 in het huwelijksbootje. Weddingplanners Rob en Jelmer zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Het zoeken is nog naar de perfecte trouwfotograaf.

Cindy en Dirkjan wilden heel graag trouwen, maar hadden geen geld voor een bruiloft. Rob en Jelmer, romantisch ingesteld als de twee zijn, konden het niet laten gebeuren dat de twee om een financiële reden niet konden trouwen en boden aan om de hele bruiloft te regelen.

Inmiddels is bijna alles geregeld: de jurk, het pak, de trouwringen, de band, de locatie, de trouwambtenaar, de make-up, de getuigen. Rob en Jelmer zorgen elke vrijdagmiddag dat er iets van de bruilofts-to-do-list afgevinkt wordt.

De trouwfoto's

Één van de weinige dingen die ze nog niet geregeld hadden was de trouwfotograaf. Want wat is er nu belangrijker dan goede trouwfoto's? Cindy en Dirkjan kunnen daar hun hele leven van genieten! Maar dan moeten ze natuurlijk wel een beetje goed uit de verf komen. Daarom stelde Rob voor dat er vier fotografen langskwamen in de 3FM-studio om hem op de gevoelige plaat te zetten. Want als je Rob mooi op een foto krijgt, dan ben je wel een hele goeie.

Wie is volgens jou de beste?

Maar welke van de vier fotografen vindt jij het beste? Jij mag meebeslissen welke fotograaf op hun bruiloft de kiekjes mag schieten.

1. Fotograaf: Robbin de Jong

2. Fotograaf: Nancy Ay-Gaorie

3. Fotograaf: Marloes van Hecke

4. Fotograaf: Rob Nijhuis

Laat hieronder weten welke fotograaf jij het beste vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie