3FM nieuws

'good 4 u' van Olivia Rodrigo is 3FM Megahit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'good 4 u' van Olivia Rodrigo is 3FM Megahit

Zo af en toe komt er een artiest bovenwater die uit het niets alle hitlijsten overneemt. Ze was pas 17 jaar toen ze met haar debuutsingle 'drivers license' verschillende Spotify-records brak. Natuurlijk gaat het over de nieuwe sensatie Olivia Rodrigo. Haar nieuwe single 'good 4 u' is deze week de 3FM Megahit!

Debuutalbum onderweg

'good 4 u' is de derde track die Olivia Rodrigo uitbracht. Alle singles zijn een begin van haar aankomende debuutalbum SOUR, dat op vrijdag 21 mei uitgekomen is.

Ook deze track lijkt weer net als 'drivers license' en 'deja vu' over Olivia haar ex te gaan. "Well, good for you, I guess you moved on really easily. You found a new girl and it only took a couple weeks" zijn de eerste woorden van het nummer.

'good 4 u' klinkt wat harder dan haar vorige twee tracks, een sound die we nog niet van Olivia gehoord hebben!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van Disneyactrice naar superster

Olivia heeft afgelopen jaren niet stilgezeten in de Showbizzwereld. Ze werkte namelijk als actrice voor Disney, waar ze o.a. in een hoofdrol van High School Musical speelde.

Het zou niet de eerste Disneyster zijn die het gaat maken in de muziekwereld, denk bijvoorbeeld aan Ariana Grande en de Jonas Brothers.

Check hier meer over hoe Olivia Rodrigo alle Spotify-records brak

Ster advertentie
Ster advertentie