3FM nieuws

Editors is een ster in grote én kleine concerten

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Editors is een ster in grote én kleine concerten

Gisteravond stonden Editors in Amsterdam om een geweldige show weg te geven in de Ziggo Dome. De Britse band bewees hier maar weer eens hoe goed ze zijn in het weggeven van een grootste show.

Groots met veel vuur

Editors zijn Editors niet als er geen vuurwerk bij komt kijken. Ook tijdens de show in de Ziggo Dome lieten ze het vuur niet achterwege! Bij de track 'Sugar' kwam er vuur uit het podium, bij 'The Racing Rats' weer uit het plafond. Eigenlijk kwam het vuur overal vandaan, maar toch wel voornamelijk uit de band zelf, die de grote zaal he-le-maal plat speelde.

Ze kregen het hele publiek mee met zingen, klappend en dansend. Zo bleek dat de formule die Editors keer op keer weer gebruiken écht nog lang niet gaat vervelen. En die grimassen van Tom Smith ook niet...

Foto's: Bullet-Ray

Maar ook klein klinkt het goed

Toch heeft de band al dat vuur en die show helemaal niet nodig. Dat bewezen ze tijdens de 3FM Exclusive wel, waar ze een akoestisch optreden gaven voor slechts een handjevol 3FM-luisteraars. Editors kunnen het dus allebei: een enorme show geven waarmee ze het publiek bijna naar buiten roken door al het vuurwerk, maar ook een akoestische sessie nailen voor een heel klein clubje. Benieuwd? Hier kun je de track 'Magazine' checken in een akoestische versie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je het concert nog eens herbeleven? Als je er snel bij bent kun je onze Instagram-story nog eens checken!

Ster advertentie
Ster advertentie